Jump to content

tobymac

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tobymac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hi, It's doing the same on the latest MacOS 3.5.5 app running Vodia 66.0.6 on Windows. EDIT: Sorted after updating to 67.0
  2. tobymac

    Backup

    Hi, It's in Maintenance - Software update bottom of the page.
  3. Good morning, Try to set the IP Routing List as well. https://doc.vodia.com/admin_sip_and_audio We had one way audio from the internet but working fine internal. Hope it helps!
  4. Hi, Using 65.0 (Win64) Mar 18 2020 20:33:12 Latest (stable) I presume? Thank you.
  5. Update 2: If TLS transport used, Bria doesn't ring on incoming calls. Regards,
  6. Hi, Update: changing the SIP transport in Bria from automatic to TLS solves the problem. Automatic was defaulting to UDP. Tried manual UDP and TCP but no luck. Doesn't get that proper peer IP. Ports are opened fine on the firewall. Haven't tried yet the "Outbound proxy pattern" yet. Will try once the Covid-19 craziness settles down. Regards
  7. Hi, Just noticed that if I do the IP routing list other SIP apps (my case Bria) stops working. For example in Bria in I go to call statistics and the Peer IP is 0.0.0.0. If I leave the IP routing list empty the app gets the peer IP correctly. We never used the IP routing list before. We started using it because we want to use the Vodia app. Any suggestions? Regards
  8. Hi, You need to setup "IP routing list" regardless of your setup as pointed here: https://doc.vodia.com/admin_sip_and_audio If you don't set it up there is no audio on the iOS devices. I'm running V65.0 and iOS 13.4 Regards
  9. Hi, Sorry to barge in but I had this issue before. It's not Vodia's fault I'm afraid. It's actually the snom firmware. You need to downgrade for now or use this beta: http://downloads.snom.com/fw/8.7.5.52/snom300-8.7.5.52-SIP-f.bin or http://downloads.snom.com/fw/8.7.5.52/snom821-8.7.5.52-SIP-r.bin Replace the 300 or 821 with your snom model. But be aware it's a BETA. There is an issue with switching from headset to handset on this beta and probably some other issues. Cheers!
  10. Hi again, Still no update? Thank you.
  11. 5.4.0 resolved the issue. Much appreciated. Regards,
  12. I've opened a ticket and uploaded the PCAP. Thank you. Regards,
  13. Thank you sir Have a lovely day.. Regards,
  14. Reason I was asking is that we have two clients that we deployed are having issues with the calls going through VoIP. Sometimes when they call the other party cannot be heard. They need to call the second time to be able to hear. I was trying different settings (changing codecs, following settings on their support page, prioritising QoS on the firewall) but no luck so far. Any suggestions? Thank you. Regards,
×
×
  • Create New...