Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'GXP1630'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • App Topics
    • Android App
    • iOS App
    • Windows App
  • News
    • Announcements
    • New Features/Versions
    • Product/Site Comments
    • Polls
  • Using the PBX
    • Using Cell Phones
    • Web Interface
    • Call Treatment
    • Call Recording
    • Security
  • Marketing Exchange
    • Customer Research
  • Product Setup
    • General Setup
    • Best Practices
    • PAC and WAC
    • Trunk Setup
    • Dial Plan Setup
    • Extension Setup
    • Mailbox
    • Conference Room Setup
    • Auto Attendant Setup
    • IVR Node Setup
    • Agent Group Setup
    • Hunt Group Setup
    • Calling Card Setup
    • Paging Setup
    • Service Flags
    • Music on Hold
    • SOAP
    • SNMP
    • Embedded
    • Linux-related Topics
    • Windows-related Topics
    • MacOS related topics
    • FreeBSD-related topics
    • CDR
    • snomONE Plus
    • Virtual Appliances
  • Connectivity To Other Services and Components
    • Gateways
    • ITSP's
    • VoIP Phones
    • Microsoft Interoperability
    • Integrations
    • SMS Inbound / Outbound Settings
    • Email Topics
    • Fax Setup
    • Firewalls and NAT
    • Hosting
  • Non-English
    • French
    • German
    • Spanish
  • Business Topics
    • Service Providers that support the Vodia PBX
    • Integrators
  • Other
    • PBX Lounge
    • Question About The Forum
  • Partner Area
    • General Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, We just encountered a weird behavior. The scenario is as follows: The IP PBX is Vodia hosted version 56.0 over debian The phones are GXP1630 with firmware 1.0.4.50 The phones were provisioned using plug and play The failure presents when the user tries to end a call that was previously been received by a transfer. The symptom is that when the "end call" button is pressed, the audio is lost but the call remains "active" and the phone looses registration with the pbx and the only way ro restore the phone to working condition is to reboot it. We have already tried using different transport methods (udp and tcp) and different ports (5060 and a different one) and we even upgraded the switch,from fast ethernet to gigabit, but nothing seems to fix the problem What could it be?
×
×
  • Create New...