Jump to content

Trunk behaving different on version 3


Wim van Ommen
 Share

Recommended Posts

I have a customer who has sip trunks from a dutch ITSP called Solcon.

They use a specific account and username so the accountname is something like 31356038282 where the username is something like pbxnsip

In version 2 pbxnsip sent 31356038282@sip.solcon.nl in version 3 pbxnsip sends pbxnsip@sip.solcon.nl.

How can I get the old behaviour back?

I tried setting the ANI of the trunk (and even of the account) to 31356038282 but pbxnsip still sends pbxnsip@sip.solcon.nl

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
I have a customer who has sip trunks from a dutch ITSP called Solcon.

They use a specific account and username so the accountname is something like 31356038282 where the username is something like pbxnsip

In version 2 pbxnsip sent 31356038282@sip.solcon.nl in version 3 pbxnsip sends pbxnsip@sip.solcon.nl.

How can I get the old behaviour back?

I tried setting the ANI of the trunk (and even of the account) to 31356038282 but pbxnsip still sends pbxnsip@sip.solcon.nl

 

Hi Wim,

 

We seem to have the same problem, did you find any solution for this ?

I tried versions 3.0.0.2998 (win32) and 3.0.1.3023 (win32) but calling out became impossible.

 

I keep getting "Unauthorized" when i try to dial out.

http://forum.pbxnsip.com/index.php?showtopic=1249

Tried all the settings in this post but still no calling possible.

 

Currently running 2.1.14.2498 (Win32)

 

Rudi

Link to comment
Share on other sites

We seem to have the same problem, did you find any solution for this ?

I tried versions 3.0.0.2998 (win32) and 3.0.1.3023 (win32) but calling out became impossible.

 

I keep getting "Unauthorized" when i try to dial out.

http://forum.pbxnsip.com/index.php?showtopic=1249

Tried all the settings in this post but still no calling possible.

 

Currently running 2.1.14.2498 (Win32)

 

Do you have the account set and/or username in the trunk? What trunk type are you using?

Link to comment
Share on other sites

Do you have the account set and/or username in the trunk? What trunk type are you using?

 

Thank you for your response,

We have set the username set in the trunk, using a SIP Registration

We also tried the SIP gateway with the same result

Please help me with this problem....

 

Rudi

Link to comment
Share on other sites

Thank you for your response,

We have set the username set in the trunk, using a SIP Registration

We also tried the SIP gateway with the same result

Please help me with this problem....

 

Rudi

 

I am getting similar bizarre behaviour on caller id, the From header is not what is expected

 

Anyone see this?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...