Jump to content

auto provison problem with snom 300


Recommended Posts

Using auto provisioning with the snom 320,360 and 370, we have good success. However, when we try to auto provision snom300 we do not get the buttons assigned, In the generated directory, the file "snom_300_fkeys.xml" has a length of '0', so naturally it won't work. Any suggestions why the system is not generating this file.

 

We are seeing this on all systems we have or support.

Link to comment
Share on other sites

Using auto provisioning with the snom 320,360 and 370, we have good success. However, when we try to auto provision snom300 we do not get the buttons assigned, In the generated directory, the file "snom_300_fkeys.xml" has a length of '0', so naturally it won't work. Any suggestions why the system is not generating this file.

 

We are seeing this on all systems we have or support.

 

Yea, that problem is fixed in 3.1 - but we are still working on getting a good 3.1.1 that we can release publically.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...