Jump to content

Recommended Posts

A new build 69.3 is available, the release notes are as usual on the documentation page.

The "theme" of this release is to help getting the PBX rock solid in environments where that is not so easy. For example we have added more and better logging and also added more resilience for packet bursts especially for mobile devices. We will send a newsletter around that will go more into the details. 

Before you upgrade, as always, this is a great opportunity to make a backup — and also to check your backup strategy. We have published a backup script that you might want to look at if you are running Linux. If you like, add a command that pushes the backups into your cloud storage so that a hardware failure will not be a problem for you either. 

After the release is before the release. We have a couple of things on our to do list that will simplify the creation of new tenants; it did not make it into this release yet but we'll soon have a 69.3.1 that will include it.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, RichardDCG said:

might need to check the graphs?

image.png.0dd279c8ec1d958073aaed018bd8bf94.png

This works for any that have this issue:

URL PBXIP/reg_translation.htm

 

Turn the enabling editing or text to Yes and click Save.

 

Then turn enabling editing and text to No and click save.

 

Check the Graph page to see if the alignment is correct.

Link to comment
Share on other sites

Sometimes if pages have changed you might need to shift re-fresh or try an incognito mode just to check it's not loading some cached elements. I have been caught out by it before. 

I frequently notice it when replacing audio to an agent group and you hit the play button again and it will play the old version. 

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, RichardDCG said:

Using the User Page Control, what are the toggle boxes for Extensions to show?

Also, if you select User Page Field Control the extensions to show area disappears and you need to re-select the User Page Control link to get it back.

This happens when in the past you had turned on translations and essentially split off with your own translations. Either do it again (which will refresh your dictionary) or just delete the dict.json file and restart the service. 

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Scott1234 said:

Sometimes if pages have changed you might need to shift re-fresh or try an incognito mode just to check it's not loading some cached elements

yep tried that.  I had to do the translation thing - I don't recall having turned on translations in the past but I may have..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...