Jump to content
Vodia PBX forum
Sign in to follow this  
polycom2080

Call forward when not registered Domain

Recommended Posts

i ones saw a feature that was #R that was able to be set up is all hones fall of from registration (internet is down) that you can set up a redirection number,

 

can any one advice how to do that ?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
can any one advice how to do that ?

 

It essentially works like a service flag. But in difference to a service flag, the event that triggers it is the registration status not a time event. So where you would put the service flag account number (e.g. "123") you would put the "#R".

Share this post


Link to post
Share on other sites
It essentially works like a service flag. But in difference to a service flag, the event that triggers it is the registration status not a time event. So where you would put the service flag account number (e.g. "123") you would put the "#R".

thanks for that info,

what about if i already have service flag for day and night mode, for the IVR , how can we still add that option for call fwd when all phones are not register ?

 

Please advice

Share this post


Link to post
Share on other sites
what about if i already have service flag for day and night mode, for the IVR , how can we still add that option for call fwd when all phones are not register ?

 

You can have a list of service flags and a list of destinations like this:

 

Flags: 123 #R 124

Destination: 456 457 458

 

Then when flag 123 fires, the redirection goes to 456, else when flag #R fires, the redirection goes to 457, else when flag 124 fires, the redirection goes to 458.

Share this post


Link to post
Share on other sites
You can have a list of service flags and a list of destinations like this:

 

Flags: 123 #R 124

Destination: 456 457 458

 

Then when flag 123 fires, the redirection goes to 456, else when flag #R fires, the redirection goes to 457, else when flag 124 fires, the redirection goes to 458.

 

wow, that is really impressive and powerful.

 

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried it on 4.0.0.3344 (Linux) & 3.5.0.3301 (Linux) and i cant get it to work

 

 

can you please check if it woks on that versions

 

 

i cant find what im doing wrong

 

 

please advise

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...