Jump to content
Vodia PBX forum
Enrique

Caller-ID Not Working

Recommended Posts

Hi, I have CS410 with version 4.0.1.3499 loaded. The problem I'm having is that all my incoming calls are being detected as anonymous, if I connect a normal phone to the line, the Caller-ID displays correctly on the phone's LCD. I have already adjusted the Input GAIN parameter from 0 to +6db and there's no change on the behaivor.

 

I'm attaching the log file where you can see that the Caller-ID event is dispatched (eVAPI_CALLER_ID_DETECTED_EVENT ) but the CS410 is unable to detect the Caller-ID (PSTN: Did not receive Caller-ID), after answering the call it routes it to extension 170 that its our AutoAttendant.

 

Hope anybody can help.

 

Enrique.

 

[5] 2010/05/06 20:42:54: PSTN: eVAPI_CALLER_ID_DETECTED_EVENT

[5] 2010/05/06 20:42:57: PSTN: Going to state RING from state 0

[3] 2010/05/06 20:42:57: PSTN: Channel 0 going to RING

[3] 2010/05/06 20:43:00: PSTN: Channel 0 going to NO_RING

[5] 2010/05/06 20:43:02: PSTN: Going to state RING from state 4

[3] 2010/05/06 20:43:02: PSTN: Channel 0 going to RING

[5] 2010/05/06 20:43:02: PSTN: Did not receive Caller-ID

[5] 2010/05/06 20:43:02: Identify trunk (IP address/port and domain match) 1

[9] 2010/05/06 20:43:02: Resolve 11: aaaa udp 127.0.0.1 5062

[9] 2010/05/06 20:43:02: Resolve 11: a udp 127.0.0.1 5062

[9] 2010/05/06 20:43:02: Resolve 11: udp 127.0.0.1 5062

[7] 2010/05/06 20:43:02: Looking for EPID 170

[5] 2010/05/06 20:43:02: Domain trunk PSTN Telmex@kenpei.com.mx sends call to 170 in domain kenpei.com.mx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the audio sound "good"? Or is there a low volume on the call? There are some analog signal amplifiers available, I have heared about cases where that helped. I guess a regular phone does display the caller-ID.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi, I have CS410 with version 4.0.1.3499 loaded. The problem I'm having is that all my incoming calls are being detected as anonymous, if I connect a normal phone to the line, the Caller-ID displays correctly on the phone's LCD. I have already adjusted the Input GAIN parameter from 0 to +6db and there's no change on the behaivor.

 

I'm attaching the log file where you can see that the Caller-ID event is dispatched (eVAPI_CALLER_ID_DETECTED_EVENT ) but the CS410 is unable to detect the Caller-ID (PSTN: Did not receive Caller-ID), after answering the call it routes it to extension 170 that its our AutoAttendant.

 

Hope anybody can help.

 

Enrique.

 

[5] 2010/05/06 20:42:54: PSTN: eVAPI_CALLER_ID_DETECTED_EVENT

[5] 2010/05/06 20:42:57: PSTN: Going to state RING from state 0

[3] 2010/05/06 20:42:57: PSTN: Channel 0 going to RING

[3] 2010/05/06 20:43:00: PSTN: Channel 0 going to NO_RING

[5] 2010/05/06 20:43:02: PSTN: Going to state RING from state 4

[3] 2010/05/06 20:43:02: PSTN: Channel 0 going to RING

[5] 2010/05/06 20:43:02: PSTN: Did not receive Caller-ID

[5] 2010/05/06 20:43:02: Identify trunk (IP address/port and domain match) 1

[9] 2010/05/06 20:43:02: Resolve 11: aaaa udp 127.0.0.1 5062

[9] 2010/05/06 20:43:02: Resolve 11: a udp 127.0.0.1 5062

[9] 2010/05/06 20:43:02: Resolve 11: udp 127.0.0.1 5062

[7] 2010/05/06 20:43:02: Looking for EPID 170

[5] 2010/05/06 20:43:02: Domain trunk PSTN Telmex@kenpei.com.mx sends call to 170 in domain kenpei.com.mx

 

Looks like the caller id is received even before the ring stage. Maybe that's why the caller id is not being read.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...