Jump to content

Difficulty provisioning Snom phones via any method using SnomONE


Porter
 Share

Recommended Posts

I'm about to pull my hair out on this one, so if anyone can help, it would be greatly appreciated.

 

For some reason, after upgrading all of our devices to 8.4.18, now I am unable to get any of the phones to connect with the server to provision settings. They provisioned fine previously with 7.3.26, so I'm stumped.

 

Here is the log I get on the SnomONE server when a unit tries to connect to provision:

 

[6] 2011/01/19 19:48:24:	TFTP: Request for snom320.htm from 192.168.2.130:12126
[7] 2011/01/19 19:48:24:	UDP: Opening socket on 0.0.0.0
[7] 2011/01/19 19:48:24:	Open TFTP port 34857
[6] 2011/01/19 19:48:24:	TFTP: Request for snom320-000413313A4C.htm from 192.168.2.130:12126
[7] 2011/01/19 19:48:24:	UDP: Opening socket on 0.0.0.0
[7] 2011/01/19 19:48:24:	Open TFTP port 38210

And then nothing. The phone does not seem to get anything from the server at all, it eventually says "Provisioning Failed".

 

We are using SnomONE 4.2.0.3958 on linux, if that is relevant. Using DHCP option 66 to point the phones to the SnomONE box.

 

Any advice?

 

Thanks!

 

Porter

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...