Jump to content

Update from 4.3 to 4.5


andy
 Share

Recommended Posts

Upgraded today from 4.3 to 4.5 by replacing pbxctrl.exe. The log produces many error messages like these (see below). The PBX seems to work anyway but it' still not really nice.

 

[5] 2012/03/05 16:48:56: Dictionary: Item dom_header.htm cur_dom en not found

[5] 2012/03/05 16:48:56: Dictionary: Item dom_footer.htm cur_dom en not found

[5] 2012/03/05 16:48:56: Dictionary: Item dom_footer.htm copyright en not found

[5] 2012/03/05 16:48:57: Dictionary: Item dom_header.htm cur_dom en not found

[5] 2012/03/05 16:48:57: Dictionary: Item dom_footer.htm cur_dom en not found

[5] 2012/03/05 16:48:57: Dictionary: Item dom_footer.htm copyright en not found

[5] 2012/03/05 16:49:00: Dictionary: Item dom_header.htm cur_dom en not found

[5] 2012/03/05 16:49:00: Dictionary: Item dom_footer.htm cur_dom en not found

[5] 2012/03/05 16:49:00: Dictionary: Item dom_footer.htm copyright en not found

[5] 2012/03/05 16:49:00: Dictionary: Item dom_header.htm cur_dom en not found

[5] 2012/03/05 16:49:00: Dictionary: Item dom_footer.htm cur_dom en not found

[5] 2012/03/05 16:49:00: Dictionary: Item dom_footer.htm copyright en not found

[5] 2012/03/05 16:49:01: Dictionary: Item dom_header.htm cur_dom en not found

[5] 2012/03/05 16:49:01: Dictionary: Item dom_footer.htm cur_dom en not found

[5] 2012/03/05 16:49:01: Dictionary: Item dom_footer.htm copyright en not found

[5] 2012/03/05 16:49:02: Dictionary: Item dom_header.htm cur_dom en not found

Link to comment
Share on other sites

I did not edit the dictionary, but I tried to reset it anyway.

 

This did not help. After about 60 sec. the log's filled again with error messages starting with "Dictionary".

 

I have a full backup from last december. Is there a way to copy the missing files from somewhere into the installation? I would not like to start with a complete new setup.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Howdy folks,

 

 

i encountered the same issue upgrading from 4.3 to 4.5, i did search the forums and the web for another day regarding information on how to reset/remove the templates/dictionary, however couldn't yet figure it out completely, then i came across the latest release v. 5.0 of snom one, i did upgrade and the issue remains. i locate/find- searched the filesystem for .js/.htm files etc, they are neither under /usr/local/snomONE/ nor anywhere else in the filesystem (however the backup of 4.3 does not include any such files either), so my question would be what to do to actually regenerate those files since an upgrade won't do, i really would like to not reinstall the whole system just because of this minor bug.

 

i am running snomONE version 5 on debian squeeze (Linux snom 2.6.32-5-686-bigmem), initially downloaded the old version 4.3 as *deb installed via dpkg, as well as an upgrade found only over the wiki to 4.5 usin the *deb package, and upgraded to 5.0 using the upgrade/xml variant.

 

any pointer appreciated. (please include relative urls for anything regarding the interface if possible, making it easier to load the page adhoc since it's partially not rendered properly ..)

 

 

[0] 2012/11/09 11:20:50: load: Index domain not set, check {ssi load domains} in dom_logfile.htm

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm switch en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm acc en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm extn en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm aa en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm hg en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm cr en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm ag en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm po en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm cc en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm pg en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm sf en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm in en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm co en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm all en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm trunk en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm voip en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm pstn en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm feat en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm usr_header_v5.htm#adrbook en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm dial en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm gen_set en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm usr_header_v5.htm#loc en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm reg_header_v5.htm#customize en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm star en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm reg_header_v5.htm#gen en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm reg_header_v5.htm#logfile en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm reg_header_v5.htm#cl en not found

[5] 2012/11/09 11:20:50: Dictionary: Item dom_header_v5.htm reg_header_v5.htm#ac en not found

..etc

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

as later pointed out by the admin via private message, there's also a "webpages" directory (a user pointed out in a previous post also, but i didn't really realize, thus i just answer for clarification and misreading habbits for future users :), in case someone has a similar issue, check whether an directory called "html" or "webpages" exists (on linux it's located at /usr/local/snomONE), remove the folder(s) and restart snomONE.

 

FYI, there was no such html directory on debian linux and it's proper build/install, neither version 4 or 5 includes it.

 

(topic should probably finally prepend a [solved] to the topic now :)

 

cheers

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...