Jump to content

Activation of license on Win server 2012


comspec
 Share

Recommended Posts

I'm struggling to get my license activated on a brand new Windows Server 2012

 

This is a new license that's never been activated before.

 

I've checked the logfile and notice this...

 

[5] 19:05:24.468 GENE: License: Activate license with code ###########
[5] 19:05:39.469 GENE: License: Received response 408
[0] 19:06:48.670 GENE: TCP(IPv4): Could not bind socket to port 443 on IP 0.0.0.0
[0] 19:06:48.670 GENE: Could not open TCP port 443
[0] 19:06:48.670 GENE: TCP(IPv4): Could not bind socket to port 389 on IP 0.0.0.0
[0] 19:06:48.670 GENE: Could not open TCP port 389

 

I've opened the ports on the firewall, tried various things in the admin/ports to no avail.

 

A ticket was raised for this but now I'm getting desperate as the customer is screaming at me for their PBX as they have NO phones.

 

Anyone?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...