Jump to content

Close, but no cigar?


DWAyotte
 Share

Recommended Posts

I can't make any outbound calls via communicator or hardphones.

 

When I dial on a hard phone the phone says "connected" and the call rings forever and ever and ever.

 

If I make a call in communicator I get the Error 404 in communicator and error: Trunk call: Could not identify user - in pbxnsip.

 

If I modify my OCS Trunk to send calls to an extension, then any call anyone makes with Communicator rings to this extension. I tried putting in the extension of my AudioCodes GW, which is 2, but that didn't render any result either.

 

What am I missing? I am so very close, but I can't figure it out.

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hi DWAyotte,

 

please carefully compare your setup with the OCS pbxnsip wiki page: http://wiki.pbxnsip.com/index.php/Office_C...ications_Server !

 

Trunk call: Could not identify user typically means you missed this part of the article:

 

Assume that call comes from user = primary name of an existing pbxnsip-account (Type = extension) which will be charged for calls from OCS-Mediation-Server to the real world. This account must not be in use / registered.

 

I am looking forward, to your feedback! :) Good Luck!

 

Best regards,

Jan

Link to comment
Share on other sites

Hi DWAyotte,

 

please carefully compare your setup with the OCS pbxnsip wiki page: http://wiki.pbxnsip.com/index.php/Office_C...ications_Server !

 

Trunk call: Could not identify user typically means you missed this part of the article:

 

 

 

I am looking forward, to your feedback! ;) Good Luck!

 

Best regards,

Jan

 

 

Jan,

 

Thanks for the help, I had configured my "Assume that call comes from user" set to a registered user, but now that I changed that to a non registered user it seems to be working correctly.

 

Now I have a strange issue where when I make a call and the caller picks up, my phone still rings. this happens both on my hardphone and through communicator. I assume a configuration issue on my AudioCodes MP114. But maybe you know more about this than I do?

Link to comment
Share on other sites

Hi DWAyotte, :)

 

you are welcome. Sounds strange for me too. :) Please let's clarify the situation you are facing:

 

You start a call via a hardphone (sip-phone registered at pbxnsip???, which model & brand?) and the callee! picks up? (what kind of callee -pstn, pbxnsip, ocs-user?) In that case your phone continous to ring? And the same happens when you start the call via communicator?

 

Please try to explain your cases more detailed and describe who is calling who and with what kind of device/software!

 

Regards,

Jan

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...