Jump to content

Trunk and DID's


Jim
 Share

Recommended Posts

Running Version: 3.3.1.3177 (Win32)

 

Going loopey <_<

 

 

I have 1 Trunk and 3 DID's

All 4 have been defined in the trunk section and all are 200 OK

 

Main Trunk # (We will never use as a DID) has no "send call to extension" defined

Neither do any of the other trunks/DID's at this point.

 

We have created a AA using 1000 6232361361 (The AA answers)

 

Created an extension of 101 6232361362 - dial it and it goes to the 1000 AA

Put the extension number in the trunk "send call to extension" it still goes to the AA

Stop and Start the service account and the call goes to 101 when dialed

 

Redial the 1000 AA to see if still working and now those calls also go to 101.

 

Q. Am I confuguring the trunks correctly?

Main Account # as a trunk

Each assigned DID as a trunk

 

Q. Am I creating the extension w/ DID and AA w/ DID correctly?

 

1000 xxxxxxxxxxx

101 xxxxxxxxxxx

 

Q. Am I miising a step or something?

 

Thanks

 

-Jim

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...