Jump to content

Lose provision on rebbot


Tom Waterman
 Share

Recommended Posts

Ok FINALLY! I was able to provision the phone and get the address book to load. But if I rebbot the phone everything fails. If I look in the wireshark capture I can see this:

 

Subscription-State: terminated;reason=noresource

 

I am not sure if this has anything to do with this or not. If I reset the phone to defaultsd it works fine. Any ideas?

 

Tom

Link to comment
Share on other sites

Ok FINALLY! I was able to provision the phone and get the address book to load. But if I rebbot the phone everything fails. If I look in the wireshark capture I can see this:

 

Subscription-State: terminated;reason=noresource

 

I am not sure if this has anything to do with this or not. If I reset the phone to defaultsd it works fine. Any ideas?

 

No. That should not be the problem...

 

Do you automatically provision the phones? What is your password policy for provisioning (See Admin/Ports/TFTP). Maybe your phones don't get the password after the first provisioning.

 

What phones are you using?

Link to comment
Share on other sites

No. That should not be the problem...

 

Do you automatically provision the phones? What is your password policy for provisioning (See Admin/Ports/TFTP). Maybe your phones don't get the password after the first provisioning.

 

What phones are you using?

 

I am automatically provisioning the phones with an xml file. I have the TFTP password set to ALWAYS. When I loose the settings I am also unable to log into the web and it fails to register however, I can ping it and see it in wireshark requestin aI have noticed that after I provision the phone you log into the web interface with the phone username and password which is awesome and my directory works as well. I am using the Snom 370.

Link to comment
Share on other sites

I am automatically provisioning the phones with an xml file. I have the TFTP password set to ALWAYS. When I loose the settings I am also unable to log into the web and it fails to register however, I can ping it and see it in wireshark requestin aI have noticed that after I provision the phone you log into the web interface with the phone username and password which is awesome and my directory works as well. I am using the Snom 370.

 

Hmm. Are you on version 3.2?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...