Jump to content

Getting 404 even though I shouldn't


Parks

Recommended Posts

We are starting to test for residential service and setup some test accounts. I couldn't get any of the ATAs to register so I thought I'd try to register my x-lite to confirm and couldn't. Here is the log file and everything should be fine. We're using 10 digit btn as their account/extension under 1 domain called residential.vonvox.net. Current system running 3.1.2.3120

 

[7] 2009/06/24 19:33:02: SIP Rx udp:75.149.48.107:8800:

REGISTER sip:residential.vonvox.net SIP/2.0

Via: SIP/2.0/UDP 192.168.5.230:8800;branch=z9hG4bK-d8754z-4a3a8e79161c7f1e-1---d8754z-;rport

Max-Forwards: 70

Contact: <sip:9254185059@192.168.5.230:8800;rinstance=a2889ba708bc4675>

To: "Test User2"<sip:9254185059@residential.vonvox.net>

From: "Test User2"<sip:9254185059@residential.vonvox.net>;tag=2219607b

Call-ID: Yzk0YmFjZGJiOWQxODZhOWUxZDMyMmEwODdkMmZlMGE.

CSeq: 1 REGISTER

Expires: 300

Allow: INVITE, ACK, CANCEL, OPTIONS, BYE, REFER, NOTIFY, MESSAGE, SUBSCRIBE, INFO

User-Agent: X-Lite release 1100l stamp 47546

Content-Length: 0

 

[7] 2009/06/24 19:33:02: SIP Tx udp:75.149.48.107:8800:

SIP/2.0 404 Not Found

Via: SIP/2.0/UDP 192.168.5.230:8800;branch=z9hG4bK-d8754z-4a3a8e79161c7f1e-1---d8754z-;rport=8800;received=75.149.48.107

From: "Test User2" <sip:9254185059@residential.vonvox.net>;tag=2219607b

To: "Test User2" <sip:9254185059@residential.vonvox.net>;tag=07d93e67c8

Call-ID: Yzk0YmFjZGJiOWQxODZhOWUxZDMyMmEwODdkMmZlMGE.

CSeq: 1 REGISTER

Content-Length: 0

 

Thanks for the help!

Link to post
Share on other sites
We are starting to test for residential service and setup some test accounts. I couldn't get any of the ATAs to register so I thought I'd try to register my x-lite to confirm and couldn't. Here is the log file and everything should be fine. We're using 10 digit btn as their account/extension under 1 domain called residential.vonvox.net.

 

You are probably hitting the problem that the number that you register with is a telephone number. Then the PBX compares 9254185059 to +19254185059 and finds no match. Try registering +19254185059, that might solve the problem.

 

This is a kind of a bug; we probably have to change this behavior. Workaround is to use the + format for right now.

Link to post
Share on other sites
You are probably hitting the problem that the number that you register with is a telephone number. Then the PBX compares 9254185059 to +19254185059 and finds no match. Try registering +19254185059, that might solve the problem.

 

This is a kind of a bug; we probably have to change this behavior. Workaround is to use the + format for right now.

Yes adding +1 worked and will be fine for using but would they still 11 digits and be able to get their voicemails sense we registered with the +?

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...