Jump to content

Voice Mail Problem


Bill H
 Share

Recommended Posts

Has anyone experienced a problem with the Voice Mail in the 2.1.0 version?

 

If I call (*97#) into the VM and change my greeting I get a New Message as soon as I press # to save my greeting.

 

The same action takes place when I change my Name in the VM. Again I receive a New Message.

 

When I go to to listen to the New Message it is either empty or I hear the Prompts to record my name.

 

If you have updated to 2.1.0, please try this and let me (and the Forum) know if you have the same experience.

 

Thanks,

 

Bill H

Link to comment
Share on other sites

The PBX probably sends out a MWI whenever there was a message recorded for that account. BTW it also sends out messages from time time time (around one hour) so that lost messages get recovered.

 

It should not have any negative side effect as the message count does not change and the UA should realize this.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...