Jump to content

CS410 Auto Attendant Transfer Disconnects


Don
 Share

Recommended Posts

I upgraded my CS410 to the new (4.0.1.3499) release from 3.4.0.3201. When I did all calls that come to the auto attendant and transfer out to a public number fail. Calls to internal extensions are OK. I even tried to set an internal extension that redirects to an external number and that fails as well.

 

Note that the call is extended and even rings once at the distant end but then the call fails. This same configuration works perfectly in the 3.4 release.

 

Any thoughts? I can provide more detail and SIP traces upon demand.

 

BR,

 

Don

Link to comment
Share on other sites

Any thoughts? I can provide more detail and SIP traces upon demand.

 

Yea, in that case a SIP trace would help. Probably a problem with the PSTN gateway or the dial plan. Or maybe you need to increase the "Maximum ring duration" in the admin settings.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...