Jump to content

Free licence not working


lebric
 Share

Recommended Posts

everytime i try a free license not getting activated and get the result below....

 

Version: 5.0.5 (CentOS64)

Created on: Feb 2 2013 15:26:59

License Status: No license

License Duration: Permanent

Additional license information: Domains: 1/0, Calls: 0/0, Extensions: 0/0, Attendants: 0/0, Callingcards: 0/0, Hunt Groups: 0/0, Paging Groups: 0/0, Service Flags: 0/0, IVR Nodes: 0/0, Agent Groups: 0/0, Conference Rooms: 0/0, CO Lines: 0/0

Working Directory: /usr/local/snomONE

MAC Addresses:

DNS Servers: 208.69.56.2 208.69.56.3

IP Addresses: 127.0.0.1

CDR: Duration(7d): trunk = 0, extension = 0, ivr = 0

Calls: Total 0/0, Active 0/0 Calls

SIP packet statistics: Tx: 0 Rx: 11

Emails: Successful sent: 0 Unsuccessful attempts: 0

Available file system space: 98%

Uptime: 2013/2/2 23:04:31 (uptime: 0 days 00:28:39) (41084 42688-0) WAV cache: 0

Number of HTTP sessions: Sessions: PAC=0, HTTP=1; Threads: SIP=0, HTTP=1

Domain Statistics: Total Domains: 1, Total Accounts: 21

 

IP Address only localhost ??? no external ip??

Link to comment
Share on other sites

Hi ,

 

I m speechless...i can access ssh my ip address 208.69.xx.xx but when i make ifconfig i get

 

lo Link encap:Local Loopback

inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0

inet6 addr: ::1/128 Scope:Host

UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1

RX packets:4 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0

TX packets:4 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0

collisions:0 txqueuelen:0

RX bytes:240 (240.0 B) TX bytes:240 (240.0 B)

 

my external ip is not stated only loopback is there way you think to fix it or i need to call hosting company ?

Link to comment
Share on other sites

i noticed this too

 

venet0:0 Link encap:UNSPEC HWaddr 00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00

inet addr:208.69.XX.XX P-t-P:208.69.XX.XX Bcast:208.69.XX.XX Mask:255.255.255.255

UP BROADCAST POINTOPOINT RUNNING NOARP MTU:1500 Metric:1

 

i hided my ip address

 

also to add i m using a VPS hosting

Link to comment
Share on other sites

Yes, that is the problem. The hardware has no MAC. Maybe your hosting provider has a venet option, which has a MAC.

 

For hosting purposes we provide a different kind of license that is bound to the IP address of the server, not sure if that's an option for you (this is a rental model). If you want to host for third parties, you would have to go this route anyway as the CPE licenses don't support hosting.

 

 

Link to comment
Share on other sites

I am having a similar problem

 

I received my free activation code and my sstem does not recognize it either.

 

 

 

Please use the information shown on this web page when you request help from the support team.

Version: 5.0.5 (Win32)

Created on: Feb 1 2013 13:44:03

License Status: No license

License Duration: Permanent

Additional license information: Domains: 1/0, Calls: 0/0, Extensions: 0/0, Attendants: 0/0, Callingcards: 0/0, Hunt Groups: 0/0, Paging Groups: 0/0, Service Flags: 0/0, IVR Nodes: 0/0, Agent Groups: 0/0, Conference Rooms: 0/0, CO Lines: 0/0

Working Directory: C:\Program Files\snomone\snomONE

MAC Addresses: 000C6EBE9801

DNS Servers: 192.168.3.1

IP Addresses: 127.0.0.1 192.168.3.145

CDR: Duration(7d): trunk = 0, extension = 0, ivr = 0

Calls: Total 0/0, Active 0/0 Calls

SIP packet statistics: Tx: 0 Rx: 0

Emails: Successful sent: 0 Unsuccessful attempts: 0

Uptime: 2013/2/9 17:32:01 (uptime: 0 days 00:04:06) (46MB/1983MB 23% 47960-0) WAV cache: 0

Number of HTTP sessions: Sessions: PAC=0, HTTP=1; Threads: SIP=0, HTTP=6

Domain Statistics: Total Domains: 1, Total Accounts: 13

Link to comment
Share on other sites

I received my free activation code and my sstem does not recognize it either.

 

 

Please check after you login to snomone.com under your account what licenses you have. It is not enough just to set up a system, you must also have a bundle associated with it. If you want to use the free version, you have to put that one in the cart and then check out. Then after completing the checkout, you should see the bundle under your system in the account/license page.

Link to comment
Share on other sites

[/size]

 

 

Please check after you login to snomone.com under your account what licenses you have. It is not enough just to set up a system, you must also have a bundle associated with it. If you want to use the free version, you have to put that one in the cart and then check out. Then after completing the checkout, you should see the bundle under your system in the account/license page.

 

 

Ahh that worked perfectly. I was unaware that I had to do that.

 

Thank you.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...