Jump to content

Error provisionning Aastra 6755i


davicval
 Share

Recommended Posts

Hello,

 

I am getting an error when trying to do a provisionning Aastra 6755i SIP phone.

 

I have the message "No Service" on the phone display and I can't make calls ("Call failed" message when trying to dial).

 

I saw on the PBX logs that there is an error 404:

 

SIP/2.0 404 Not Found
Via: SIP/2.0/UDP X.X.X.X:5060;branch=z9hG4bK7c403344063151107;rport=5060;received=X.X.X.X
From: <sip:105@X.X.X.X:5060>;tag=e493c84887
To: <sip:105@X.X.X.X:5060>;tag=056aef94b8
Call-ID: 66e2f3184e258c58
CSeq: 17040 REGISTER
Content-Length: 0

 

That message means: The server has definitive information that the user does not exist at the domain specified in the Request-URI. This status is also returned if the domain in the Request-URI does not match any of the domains handled by the recipient of the request.

 

But I'm sure about the user and the password I entered so I don't see what else it could be.

 

If someone can help me, I'll be very grateful.

 

Thanks,

 

David

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...