Jump to content

Grandstream Budget Tone 200 no dial tone


yemurai
 Share

Recommended Posts

Hi

 

My phone has no dial tone. I can ping it and log into it, everything seems fine, tried switching it off and on again, still nothing. On my pbx panel it shows that it rings when call comes through and quickly disconnects, but you don't hear it ring. When you try call the extension the phone I call from from shows error 503. Please help me out .

 

Thanx!

Link to comment
Share on other sites

Thanx for the response. Yes the phone shows that its registered. Whats the best way to check if its a hardware defect? I was thinking I can assign the phones tftpboot configuration to another phone and see if the extension will work. Is that the best way to check for hardware defect?

Link to comment
Share on other sites

Thanx for the response. Yes the phone shows that its registered. Whats the best way to check if its a hardware defect? I was thinking I can assign the phones tftpboot configuration to another phone and see if the extension will work. Is that the best way to check for hardware defect?

 

 

I would suggest that you use the RESTORE FACTORY DEFAULT SETTING feature.

 

Then upgrade to the latest firmware from Grandstream.

 

It sounds like you either have a defective phone or there is a setting (CODEC, SRTP etc) that is causing the trouble.

 

Default the phone then add only the basic information to make it operational.

 

If it still does not work, try and register it to another service.

 

If it doesn't work there then it looks like it might be defective.

 

Your trouble sounds like it is either Hardware, Firmware or Settings.

 

Bill H

Link to comment
Share on other sites

Thanx

 

I finally figured out the problem, it was the ip address that seems to have been the problem. When I gave the phone a different ip address it worked. I was able to log into the phone with the old ip address so not sure why changing the ip address worked, still to figure that out. My pbx server firewall configuration seems fine.

 

Thanx again for the help!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...