Jump to content

Snom 320 Help !


rob887
 Share

Recommended Posts

We have a Snom 320 and have had it for a year. All working fine up until we moved it to a new location.

 

The screen now fades in and out ( i believe i can fix it )

 

But trying to login http or administration and it says my password is wrong. I've tried all the defaults and the one i set.

None work. I have tried to reset it also tried to upload with TFTP.

 

I cant get any of this to work.

 

The phone its self still works fine. We are still using it daily

 

kind regards

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

We have a Snom 320 and have had it for a year. All working fine up until we moved it to a new location.

 

The screen now fades in and out ( i believe i can fix it )

 

But trying to login http or administration and it says my password is wrong. I've tried all the defaults and the one i set.

None work. I have tried to reset it also tried to upload with TFTP.

 

I cant get any of this to work.

 

The phone its self still works fine. We are still using it daily

 

kind regards

 

when we get stuck like this we just reset to factory defaults via TFTP. It takes only few minutes and you have your phone back.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...