Jump to content

SIP trunks not working after upgrade


Mads Mortensen
 Share

Recommended Posts

SIP trunks are not working after upgrade to ver. 3

 

the SIP account reg. perfect to the provider - but the calls will not go through to the system.

The second I downgrade to ver. 2 - all calls are coming through....

 

If you are using tel:-alias, check the "Global" flag on the trunk. We had to do a "security" upgrade here...

Link to comment
Share on other sites

If you are using tel:-alias, check the "Global" flag on the trunk. We had to do a "security" upgrade here...

 

Hi there,

 

We seem to have a similar problem, since the upgrade to 3.0.0.2998 the trunk to the SIP-Provider stopped working.

Our SNOM phones tell us that the call is "Unauthorized" ?? It can not be a problem with the Dial Plan, if i change the Preferred Trunk in the Dial Plan, the call is connected as it should be.

 

Any ideas ??

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...